Menu
Your Cart

Nu kampanj på BETATOR

Aminosyror

Tillskott av aminosyror används främst för att påskynda återhämtning, muskeluppbyggnad och för att hindra muskelnedbrytning. Tillskott av aminosyror kan med fördel användas av alla idrottare! Aminosyror är de byggstenar som bygger upp proteiner i kroppen, till exempel muskler, hormoner och immunförsvarsceller så vår kropp är till stor del uppbyggd av aminosyror. Fördelen med tillskott av aminosyror i dess fria form är att de tas upp snabbare och enskilt för sig kan ge goda effekter på prestationsförmåga och muskeluppbyggnad.

Tillverkare: All American EFX Modell: EFX_TGBCAA
TRAINING GROUND BCAA Detta är en produkt med unik teknologi. Det är en Enzymatisk Fermenterad teknologi som gör att både EAA och BCAA är 100% stabila till skillnad från andra produkter och tas upp dubbelt så mycket som dom liknande produkterna på marknaden. Det är därför man behöver ta ..
399kr
Exkl moms:356kr
AAEFX - Training ground EAA
Ej i lager
Tillverkare: All American EFX Modell: EFX_TGEAA
TRAINING GROUND EAA med BCAA 100% UpptagningDetta är en produkt med unik teknologi. Det är en Enzymatisk Fermenterad teknologi som gör att både EAA och BCAA är 100% stabila till skillnad från andra produkter och tas upp dubbelt så mycket som dom liknande produkterna på marknaden. Det är därför..
299kr
Exkl moms:267kr
Tillverkare: Body Attack Modell: BAT_PLGLUT
Body Attack 100% Pure L-Glutamine Beverage Powder - 400g - Nutritional supplement in powder form with high doses of L-Glutamine   Body Attack 100% Pure L-Glutamine provides the semi-essential amino acid in pure, free form. It is a micro-fine powder that can be well stir into t..
198kr
Exkl moms:177kr
Tillverkare: Body Attack Modell: BAT_BEEF-LIQAM
Body Attack 100% nötkött Amino Liquid 1000ml Skyddar lederna och hjälper musklerna att växa. Aminosyror hjälper musklerna att växa och stimulera förnyelse. Body Attack 100% nötkött Amino Liquid innehåller endast aminosyror från nötkött, som också har en positiv inverkan på lederna på grund av ko..
299kr
Exkl moms:267kr
Tillverkare: Mutant Modell: MUT_BCAA30
Mutant BCAA 9.7 är ett mycket bra BCAA pulver med mycket god smak. Mutant tar alltid steget längre och här kombineras BCAA med ytterligare fem andra aminosyror samt bioperin. Detta är många atleters solklara favorit att dricka under hårda träningspass. Mutant BCAA 9.7 är en unik blandning av aminosy..
279kr
Exkl moms:249kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.