Menu
Your Cart

Nu kampanj på BETATOR

Återhämtning

Dagarna efter träning är det inte ovanligt att man känner sig sliten, framförallt då man tränar hårt och med många pass i veckan. Hur sliten man blir beror till stor del på hur hårt själva träningspasset var, men man kan i hög grad påverka återhämtningstiden så att den blir kortare. Kortare återhämtningstid gör att du blir piggare vid nästa pass och att du i det långa loppet får ett bättre träningsresultat. Välj bland våra olika produkter nedan.
Tillverkare: All American EFX Modell: AAEFX_KARBF
KARBOLYN®                   Nr1 i USA Högpresterande kolhydratsammansättning framtagen genom optimal bio-tillverkning för Elit idrottare men även för hårt tränande individer.   5 HÖG PRESTERANDE FÖRDELAR MED KARBOLYN 1. Ger di..
399kr
Exkl moms:356kr
MaxiElit - Herbo Repairicum - Pulverform 15 dagar
-21 %
Tillverkare: MaxiElit Modell: HRB_REP15
Detta är Herbull i pulver. En hälso och tränings produkt som gör succé överallt. Extrem styrka!!!   Denna produkt är herbull i pulverform och är exakt samma produkt som HERBULL POWER EXTREME från maxielit som är i kapselform förutom att Herbull innehåller extra Zink och Vit B6. Detta är..
188kr 239kr
Exkl moms:168kr
MaxiElit - Herbo Repairicum - Pulverform 30 dagar
-20 %
Tillverkare: MaxiElit Modell: HRB_REP30
En hälso och tränings produkt som gör succé överallt. Extrem styrka!!!   Denna produkt är herbull i pulverform och är exakt samma produkt som HERBULL POWER EXTREME från maxielit som är i kapselform förutom att Herbull innehåller extra Zink och Vit B6. Detta är alltså i pulverform ut..
318kr 399kr
Exkl moms:284kr
Tillverkare: MaxiElit Modell: HRB_POW180
Herbull  gör succé överallt för herbull ger en extrem styrkeökning genom träning för dom som vill ha det och välmående för dom som vill ha det! Produkt för dom seriösa och disciplinerande! En 100% naturlig vegetabilisk produkt för hälsan och träning. För Man och Kvinna      En ..
499kr
Exkl moms:446kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.