Menu
Your Cart

Nu kampanj på BETATOR

Återhämtning

Dagarna efter träning är det inte ovanligt att man känner sig sliten, framförallt då man tränar hårt och med många pass i veckan. Hur sliten man blir beror till stor del på hur hårt själva träningspasset var, men man kan i hög grad påverka återhämtningstiden så att den blir kortare. Kortare återhämtningstid gör att du blir piggare vid nästa pass och att du i det långa loppet får ett bättre träningsresultat. Välj bland våra olika produkter nedan.
Tillverkare: All American EFX Modell: AAEFX_KARBF
KARBOLYN®                   Nr1 i USA Högpresterande kolhydratsammansättning framtagen genom optimal bio-tillverkning för Elit idrottare men även för hårt tränande individer.   5 HÖG PRESTERANDE FÖRDELAR MED KARBOLYN 1. Ger di..
399kr
Exkl moms:356kr
Tillverkare: MaxiElit Modell: HRB_REP15
Detta är Herbull i pulver. En hälso och tränings produkt som gör succé överallt. Extrem styrka!!!   Denna produkt är herbull i pulverform och är exakt samma produkt som HERBULL POWER EXTREME från maxielit som är i kapselform förutom att Herbull innehåller extra Zink och Vit B6. Detta är..
279kr
Exkl moms:249kr
Tillverkare: MaxiElit Modell: HRB_REP30
En hälso och tränings produkt som gör succé överallt. Extrem styrka!!!   Denna produkt är herbull i pulverform och är exakt samma produkt som HERBULL POWER EXTREME från maxielit som är i kapselform förutom att Herbull innehåller extra Zink och Vit B6. Detta är alltså i pulverform ut..
499kr
Exkl moms:446kr
MaxiElit - Herbull Power 180 Kapslar
Ej i lager
Tillverkare: MaxiElit Modell: HRB_POW180
O.B.S. SLUTSÅLD!!!  Vi vet inte när Herbull i kapselform kan tillverkas och säljas igen. Du kan köpa Herbull i pulverform som HERBOREPAIRICUM GI-4!!! Begränsat lager!Herbull  gör succé överallt för herbull ger en extrem styrkeökning genom träning för dom som vill ha det och välmående för..
598kr
Exkl moms:534kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.