Menu
Your Cart

Nu kampanj på BETATOR

Medievil - Excalibur 50 kaps

Medievil - Excalibur 50 kaps
Medievil - Excalibur 50 kaps
Fri frakt vid köp över 500 kr
Om ordervärdet är 500 kr eller mer kan du kvalificera dig för gratis frakt.
  • Lagerstatus: I lager
  • Modell: MED-EXC
Produkter sålda: 1917
Produktvisningar: 3137
298kr
Exkl moms: 266kr

Bästa fettförbrännaren - Upp till 50 portioner - Prisbelönt

Vad är Excalibur Metabolic Magic?:
Medi-Evil Nutrition Excalibur® är inte bara den starkaste fettförbrännaren utan den är prisbelönt. Excalibur® anses vara en av de bästa och innovativa som finns. Excalibur innehåller termogen, hungerdämpande och nootropisk teknologi allt i ett. Förutom att det är en av de mest populära och effektiva fettförbrännarna, är det också det bästa värdet för pengarna genom att erbjuda 45-90 dagars leverans från en enda pott (version med 90 kapslar).

Excalibur® är den starkaste fettförbrännaren på marknaden av flera anledningar. Kapseln är 000-storlek snarare än industristandard 00. Det betyder att vi skulle kunna passa 30 % fler ingredienser i varje kapsel. Vi använder våra ingredienser i koncentrerad form snarare än hela ingredienser som är mycket svagare. Excalibur innehåller inga fyll- eller förpackningsmedel, konserveringsmedel eller fyllmedel. Alla våra ingredienser är aktiva ingredienser.

Excalibur® kommer i en vegetarisk och veganvänlig kapsel. Den innehåller helt ekologiska och naturliga ingredienser. Den är lämplig för drogtestade idrottare och militär personal, vilket är vad du kan förvänta dig av den starkaste fettförbrännaren.

Vem kan använda Excalibur?
Alla som vill gå ner i vikt eller förbättra sin fysik kommer att bli förbluffade över effektiviteten hos Excalibur®. Oavsett om du förbereder dig för scenen eller ser fram emot att komma in i den lilla svarta klänningen för ett speciellt evenemang, kommer Excalibur att hjälpa dig på vägen. Excalibur är en riktig favorit bland idrottare och militärer som litar på Excalibur gång på gång på grund av ingrediensprofilen och sinnesfriden att varje kapsel är säker och fri från förbjudna ingredienser.

Prisbelönt:
2017 nominerades Medi-Evil Nutrition Excalibur® till och vann den prestigefyllda HFM-tidningen "Bästa produkt för fettförbränning". HFM är Holland och Barretts interna tidning som genomför en konsumentundersökning årligen. Under sitt första lagerår i Holland och Barrett Excalibur sålde och överträffade alla andra konkurrerande produkter, och som ett resultat vann priset helt klart.


 Dosering: 1 - 2 kapslar

Doseringar per behållare: 25 - 50

Ingredienser per 2 kapslar:

Grönt te             500 mg

Bitter Orange    500 mg

L-Tyrosin            300 mg

Patrik Nolin 2023-04-25

Hej redan första veckan med Excalibur och Herbull gick jag ner 3 kg. Det har aldrig hänt något liknande för mig oavsett vad jag har tagit och gjort. Jag är super nöjd:-)

Thomas 2022-04-19

Den håller verkligen vad den lovar.
Jag har också haft gym i många år så jag vet hur många tillskott fungerar.

Jonny C UK 2022-04-18

Som PT kan jag inte rekommendera Excalibut tillräckligt mycke. Den gör exakt det som står. Alla mina kunder får bra resultat av den och som kroppsbyggare har jag provat nästan allt, och detta är toppen av allt, en ”Rolls Royce” av fettförbrännare. Jag kan bedömma den hela dagen lång men prova den själv och se varför den är så bra, den talar för sig själv.

Kim, UK 2022-04-16

Inga biverkningar som andra fettförbrännare på marknaden kan ha. Jag känner en förändring från konstant trötthet till full av energi hela dagen och plötsligt har kroppen även släppt flera kilon. Kan bara buga och bocka för en bra produkt. Rekommenderar starkt.

No side effects like other fat burners on the market can have. I feel a change from constant fatigue to full of energy all day and suddenly, the body has also released several kilos. Can only bow for a good product. Highly recommend.

Gustav Blixt, Sverige 2022-04-07

Inga hemska biverkningar som många andra fettförbrännare på marknaden. Excalibur gav inga biverkningar alls på mig. Man känner sig full av energi hela dagen och min kropp har slimmat till sig tycker jag. Har tipsat om produkten för en bekant och han är lika nöjd som jag. Magen har krymp på honom och bara att buga och bocka för en kanonprodukt. Köp den och testa. Ni blir inte besvikna.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.