Menu
Your Cart

Nu kampanj på BETATOR

Medievil - Excalibur 90 kaps

Medievil - Excalibur 90 kaps
Medievil - Excalibur 90 kaps
Fri frakt vid köp över 500 kr
Om ordervärdet är 500 kr eller mer kan du kvalificera dig för gratis frakt.
  • Lagerstatus: I lager
  • Modell: MED-EXC90
Produkter sålda: 1915
Produktvisningar: 1779
449kr
Exkl moms: 401kr

Bästa fettförbrännaren - Upp till 100 portioner - Prisbelönt

Vad är Excalibur Metabolic Magic?:


Medi-Evil Nutrition Excalibur® är inte bara den starkaste fettförbrännaren utan den är prisbelönt. Excalibur® anses vara en av de bästa och innovativa som finns. Excalibur innehåller termogen, hungerdämpande och nootropisk teknologi allt i ett. Förutom att det är en av de mest populära och effektiva fettförbrännarna, är det också det bästa värdet för pengarna genom att erbjuda 45-90 dagars leverans från en enda pott (version med 90 kapslar).


Excalibur® är den starkaste fettförbrännaren på marknaden av flera anledningar. Kapseln är 000-storlek snarare än industristandard 00. Det betyder att vi skulle kunna passa 30 % fler ingredienser i varje kapsel. Vi använder våra ingredienser i koncentrerad form snarare än hela ingredienser som är mycket svagare. Excalibur innehåller inga fyll- eller förpackningsmedel, konserveringsmedel eller fyllmedel. Alla våra ingredienser är aktiva ingredienser.


Excalibur® kommer i en vegetarisk och veganvänlig kapsel. Den innehåller helt ekologiska och naturliga ingredienser. Den är lämplig för drogtestade idrottare och militär personal, vilket är vad du kan förvänta dig av den starkaste fettförbrännaren.


Vem kan använda Excalibur?
Alla som vill gå ner i vikt eller förbättra sin fysik kommer att bli förbluffade över effektiviteten hos Excalibur®. Oavsett om du förbereder dig för scenen eller ser fram emot att komma in i den lilla svarta klänningen för ett speciellt evenemang, kommer Excalibur att hjälpa dig på vägen. Excalibur är en riktig favorit bland idrottare och militärer som litar på Excalibur gång på gång på grund av ingrediensprofilen och sinnesfriden att varje kapsel är säker och fri från förbjudna ingredienser.


Prisbelönt:
2017 nominerades Medi-Evil Nutrition Excalibur® till och vann den prestigefyllda HFM-tidningen "Bästa produkt för fettförbränning". HFM är Holland och Barretts interna tidning som genomför en konsumentundersökning årligen. Under sitt första lagerår i Holland och Barrett Excalibur sålde och överträffade alla andra konkurrerande produkter, och som ett resultat vann priset helt klart.


Dosering: 1 - 2 kapslar

Doseringar per behållare: 45 - 90

Ingredienser per 2 kapslar:

Grönt te             500 mg

Bitter Orange    500 mg

L-Tyrosin            300 mg

Koffein               250 mg

Guarana            150 mg

L-Karnitin            50 mg

Capsicum        &n

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.