Menu
Your Cart

Nu kampanj på BETATOR

MaxiElit - ProtaLyn protein® 500 g

MaxiElit - ProtaLyn protein®  500 g
MaxiElit - ProtaLyn protein® 500 g
Fri frakt vid köp över 500 kr
Om ordervärdet är 500 kr eller mer kan du kvalificera dig för gratis frakt.
  • Lagerstatus: I lager
  • Modell: ME_PROTAL500
  • Vikt: 0.50kg
Produkter sålda: 195
Produktvisningar: 1889
329kr
Exkl moms: 293kr
Pris med bonuspoäng: 150

Tillgängliga alternativ

Proteinets Rolls-Royce - 100%  Di- & TriPeptid Protein för laktosintoleranta, hypersnabb upptagning, steroid och drogfri, testad och certifierad. Passar alla magar. 25 serveringar

Viktiga fördelar:
* 25 portioner
* Inga genmodifierade livsmedel ( GMO)
* Mer intracellulära anti-aging antioxidanter 
* Mer (IGF-1)
* Passar för vegetarianer
* Noll gram kassein, soja, aspartam 
* Snabbare Återhämtning & Muskeluppbyggning 
* Tas upp dubbelt så snabbt som vassleprotein
* Hyper snabb upptagning tack vare balanserat pH-värde och enzymatisk förspjälkning
* 100% Peptid protein
* Kall-torkat för att skydda dom naturliga protein enzymer och aminosyror genom "Hybrid Enzymatic Peptide Enzyme Technology"
* Laktosfri - ingen uppblåsthet
* Aspartan fri
* Ger 60% mer kväve (anabol effekt) än vassleprotein
* 15 g är motsvarande upp till 45 g standard vassleprotein
* Sockerfri

Maxi Elit  100% Peptide Protein är en revolutionerande 100% hydrolyserat protein som sätter standarden för alla hydrolyserade protein. Med en oöverträffad 100% hydrolys är Peptide Protein rik på di- och tri peptider; den exakta typen av peptider som absorberas omedelbart; kräver nästan ingen matsmältning. Detta gör Maxi Elit  100% Peptide Protein till en av de snabbaste absorberande och mest kraftfulla proteiner för att stödja muskeltillväxt och återhämtning.

Hydrolys Grad av Peptid Protein

Hydrolysgrad är ett mått på den andel av peptidbindningar i proteinet som har brutits under hydrolys. Som sådan har en stor betydelse för storleken på och antalet peptider i en given proteinhydrolysat. Men de flesta vassleproteinhydrolysat tillskott avslöjar inte deras hydrolysgrad; helt enkelt eftersom det ger kunderna en sann indikation på deras peptidinnehåll och huruvida det föreligger en betydande mängd av dipeptider och tripeptider. Typiska vassle proteinhydrolysat har en hydrolysgrad mellan 10% och 12,5%. Jämför detta med 100% för Maxi Elit ProtaLyn ® 100% Peptide Protein och du kan se varför det är en vida överlägsen hydrolysat jämfört med konkurrenterna.

Staplarna visar hur överlägset 2&3 Peptid protein är i förhållande till andra protein källor. Upptagningsförmågan är 2-3 gånger större med 2&3 Peprid protein!


Fördelar med peptider

Enkelt uttryckt, peptider är korta kedjor av aminosyror eller miniproteiner. Men nyckeln skillnaden med peptider är hur de absorberas (upp till tre gånger mera) i förhållande till ett normalt protein. Detta gäller särskilt i fråga om dipeptider och tripeptider; den föredragna formen av aminosyror för kroppen. Studier över 3 decennier sedan visade entydigt att de viktigaste produkterna i proteinupptaget i tunntarmen är i själva verket dipeptider och tripeptider, i motsats till enstaka aminosyror. I själva verket tunntarmen har sin egen klass av bärare för dipeptider och tripeptider. Den andra viktiga fördelen med peptider är att de ökar insulin mer än normalt vassleprotein. Detta är viktigt eftersom insulin är kroppens främsta anabola hormon som styr transporten av aminosyrorna i en muskel.

Peptider och matsmältning

Maxi Elit  100% Peptide Protein är ett idealiskt val för alla idrottare eller person som har en känslig tarm eller som vanligtvis har problem att tolerera den genomsnittliga vassleprotein. Med sin höga nivå av hydrolys, kräver Peptide Protein mycket lite aktivitet vid matsmältningen. I själva verket är de just specialiserade hydrolyserade proteiner som används i klinisk nutrition för spädbarn och vuxna med olika matsmältnings problem. Med sin höga grad av hydrolys och hög grad av dipeptider och tripeptider innehåll, är Peptid Protein mycket mera fördelaktig för tarmen och bör tolereras av de mest känsliga individer. Protein är viktigt för människors liv; den kan inte upprätthållas utan den. Ju högre kvalitet av protein, desto mindre behöver du - det är nyckeln till protein spelet.

Historien bakom di- & tri- protein

Forskarna  har arbetat hårt för att utveckla ett perfekt protein genom att hitta ett sätt att "pumpa" in mer av denna muskelbyggande förening i kroppen genom "Hybrid Enzymatisk peptid" bearbetning. Under de senaste 15 åren har våra forskare varit medvetna om, hur man teoretiskt kan öka den metabola responsen på protein, genom att molekylärt ändra peptiders struktur. Men det var inte förrän ca 3 år sedan som ett genombrottet börjat hända med vår teori. Vi kallar detta genombrott, "Hybrid Enzymatic Peptide Enzyme Technology".

Med vår nya patentsökta processen, har våra forskare kunnat använda det som brukar kallas "enzymproduktion" för att uppnå det omöjliga. I denna process har speciella kemiska enzymer använts för att klyva långa vassleprotein molekyler in i den Nya Hybrid Peptiderna. Detta är en helt ny typ av protein teknik som härstammar från vår patentsökta processen med hjälp av enzymatisk reaktion under den flytande fasen före torkning. Den "Hybrid" bildas genom en reaktion av mjölk och spannmål proteiner och resultatet är den färdiga produkten. Inga andra ingredienser behövs för proteinet eftersom den här processen inte denaturerar protein. Detta gör att det matsmälts dubbelt så snabbt som standard vassleprotein, påfyller dina muskler med aminosyror snabbare än någon anan protein på marknaden.

OBS. I dett a protein har vi noll tillsatser eller smakämnen för att behålla så högt pH värde som möjligt. För dom som vill ha smak har vi skapat en helt naturlig syrap med jotdgubbssmak och blåbär som man kan köpa till och där man behåller ett högt pH värde till skillnad från dom konstgjorda tillsatserna som sänker pH markant.

Viktiga fördelar:
* 15 g är motsvarande upp till 45 g standard vassleprotein
* Ger 60% mer kväve (anabol effekt) än vassleprotein
* Aspartan fri
* Laktosfri - ingen uppblåsthet
* Kall-torkat för att skydda dom naturliga protein enzymer och aminosyror genom "Hybrid Enzymatic Peptide Enzyme Technology"
* 100% Peptid protein
* Hyper snabb upptagning tack vare balanserat pH-värde och enzymatisk förspjälkning
* Tas upp dubbelt så snabbt som vassleprotein
* Snabbare Återhämtning & Muskeluppbyggning 
* Noll gram kassein, soja, aspartam 
* Passar för vegetarianer
* Mer (IGF-1)
* Mer intracellulära anti-aging antioxidanter 
* Inga genmodifierade livsmedel ( GMO)
* 25 portioner
* Sockerfri
 

Pure. Potent. Drug-free.
Awarded Informed Choice Certification! Testing completed to the World Anti Doping Agency code!

Produktspecifikationer
Storlek 0,5 kg - Servings storlek: 20 g
Antal doseringar per förpackning 41
Dosering Häll 1 skopa (20 gram) i ett glas med vatten eller i en shaker 3 gånger/dag. Vid intag en gång, ta det efter träningen.
Innehåll per dosering Kalorier: 80 kcal Protein: 15 g, Fett: <1g kolhydrater: 3 g Socker: 0 g Fibrer: <1g 0 Kalcium: 8 % Järn: 4%
Innehållsdeklaration ProtaLyn® (Enzymatic hybrid protein från mjölk & vete), Oreo® Cookies (bittersöt choklad, chocklad, socker, cocoa smör, soy lecithin, vanilj extrakt, mjölk), Xanthum Gum, Naturligt smaksat, Maltodextrin, Natrium Klorid, Sucralose. *Dagligt Värde som är baserad på en 2,000 kalori diet. Ditt dagliga värde kan kanske vara högre eller lägre beroende på dit kalori intag.
Allmänt Detta är ett kosttillskott och kan inte ersätta en varierad kost. Personer under 18 år bör inte ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Förvaras på sval plats utom räckhåll för barn. Dagligt intag bör inte överskridas.

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.