Menu
Your Cart

Nu kampanj på BETATOR

MaxiElit - NAD + Resveratrol 60 kaps

MaxiElit - NAD + Resveratrol 60 kaps
MaxiElit - NAD + Resveratrol 60 kaps
-29 %
MaxiElit - NAD + Resveratrol 60 kaps
MaxiElit - NAD + Resveratrol 60 kaps
MaxiElit - NAD + Resveratrol 60 kaps
Fri frakt vid köp över 500 kr
Om ordervärdet är 500 kr eller mer kan du kvalificera dig för gratis frakt.
  • Lagerstatus: I lager
  • Modell: ME-NAD
Produkter sålda: 195
Produktvisningar: 1532
Detta erbjudande upphör om:
Dagar
Tim
Min
Sec
498kr
699kr
Exkl moms: 445kr

NAD + Resveratrol 800 mg

NAD+ är ett kosttillskott som blivit extremt populärt på senare tid, och är ett av de mest studerade kosttillskotten. Nikotinamid ribosid är en form av vitamin B3 som främjar nivåerna av NAD+ i kroppen. NAD+ är ett koenzym som finns i alla celler och som deltar i kroppens oxidations- och reparationsprocess. Det är även viktigt för att kroppens energiproduktion ska fungera normalt.

När vi åldras sjunker våra nivåer av NAD+ och får många att uppleva mindre energi och motivation att utföra olika vardagliga uppgifter. Detta är ett koenzym som deltar i ämnesomsättningen. NAD+ har centrala roller inom cellernas metabolism och energiproduktion. Innehåller Nikotinamid Ribosid som lätt omvandlas till NAD+ i kroppen. Genom åren minskar NAD nivåerna . Genom att ta NAD+ så dubblerar vi nivåerna av NAD som när vi var 20 år. Utan NAD funkar inte Sirtuins. Sirtuins aktivitet är kopplad till metabol kontroll, apoptos, cellöverlevnad, utveckling, inflammation och hälsosamt åldrande. De fungerar som sensorer för energi och redoxstatus i celler; de modulerar aktiviteten hos viktiga metaboliska enzymer samt reglerar transkription av metaboliska gener.

Bidrar och stödjer

-          Till mer energi 
-          Minskad trötthet
-          Mentala hälsa
-          Anti aging
-          Cell regenerator
-          Cognitiva funktioner
-          Seratonin
-          Anti inflamatorisk
-          Nervsystemets normala funktion

NAD+ med Resveratrol  är ett kosttillskott som kombinerar avancerade näringsämnen för att främja välbefinnande på cellnivå. Det innehåller en kraftfull kombination av nikotinamidribos och resveratrol för att ge omfattande stöd åt kroppens celler Det finns två andra former: nikotinamid och nikotinsyra. Men nikotinamid ribosid (NR) är den mest verksamma formen som bäst omvandlas till NAD+ i kroppen.


Många undrar kanske vad pluset (+) står för, men det betyder helt enkelt att molekylen är positivt laddad. Det finns en spegelbild av NAD+ som heter NADH, den har en väteatom (H) kopplad till sig och är neutral. De utför i princip samma sak, men i och med deras olika laddning utför de ”motsatta” saker, ungefär som två sidor av samma mynt. Man pratar mest om NAD+ inom hälsobranschen och NADH inom kemin. Nåja, bägge är lika viktiga.

Vidare visade en studie publicerad i Nature Communications, att när alla tre formerna av vitamin B3, niacin, nikotinamid och NR testades, så var NR den mest effektiva för att öka NAD+ nivåerna. De andra formerna leder till detta också men har i sig egna egenskaper som är nödvändiga för kroppen. 

Vad är Resveratrol?

Ämnet resveratrol tillhör gruppen växtpolyfenoler som återfinns bland annat i skalet på röda vindruvor, i kakaobönan samt i vissa bär och nötter. Polyfenoler bildas naturligt av växter och fungerar på samma sätt som en antioxidant; de är ett skydd för växterna mot bland annat svampar, bakterier och andra angripare som kan skada växten. Växten parkslide (Fallopia japonica) härstammar från Östasien och är en växt som är rik på dessa polyfenoler och är därför en hälsosam ört och en tacksam källa till resveratrol.

Resveratrol är ett omtalat ämne och den troliga anledningen till den så kallade "franska paradoxen". Den "franska paradoxen" är studie som gjordes på 90-talet baserat på fransmännens kosthållning. Trots deras höga intag av mättat fett från ost och chark hade de förhållandevis god hjärt- och kärlhälsa, vilket man antog bero på deras intag av rött vin som innehåller resveratrol från vindruvsskalen.

I ett glas rött vin 3,3 dl finns det 0,03-1,07 mg Resveratrol och i vitt vin 0,01-0,27 mg Resveratrol. Då förstår du hur många glas vin 300 mg Resveratrol motsvarar.

Resveratrol som naturlig antioxidant

I vår kropp fungerar antioxidanter som motpoler till de fria radikalerna som kan vara negativa för vår hälsa. Om vi lever ohälsosamt minskar antioxidanternas närvaro i vår kropp. Det kan vara vid exempelvis rökning, solning eller när du äter hårt processad eller bränd mat. Då är det extra viktigt att få sig frukt och grönt eller ett tillskott med antioxidativa egenskaper

NAD+ och träning

NAD+ kan hjälpa till att minska skadorna som orsakas av träning och främja snabbare återhämtning. Även i sporter som kräver korta skurar av intensiv aktivitet snarare än  uthållighet, som tyngdlyftning, styrkelyft och sprint, kan NAD+ hjälpa idrottare att återhämta sig snabbare mellan seten och prestera bättre totalt sett.

Hjälper NAD+ att bygga muskler?

Naturligtvis är NAD+ en viktig aktör inom skelettmuskelutveckling, regenerering, åldrande och sjukdom. De allra flesta studier indikerar att lägre NAD+-nivåer är skadliga för muskelhälsan och högre NAD+-nivåer förstärker muskelhälsan

Är NAD+ anabol (uppbyggande)?

NAD används vanligtvis i kataboliska reaktioner som är avsedda att producera ATP. NAD används främst i anabola reaktioner avsedda att bygga makromolekyler från deras mindre delar.

Is NAD+ anabolic (building)?

NAD is usually used in catabolic reactions intended to produce ATP. NAD is primarily used in anabolic reactions intended to build macromolecules from their smaller parts.

Hur mycket behöver man Resveratrol?

Rekommenderad dags dos är 100 - 500 mgDet finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.