• F2 Full Force Nutrition Full Mass 2300g

Kraftfull muskelgainer med 2 vassleproteinkoncentrat
Om du vill öka muskelmassan, är den totala dagliga kaloribalansen av primär betydelse! Om du inte förser den med optimal energi så att kroppen kan prestera, reparera och bygga så kommer framstegen att utebli. Aktiva atleter över medelvikt kan behöva så mycket som kring 5000 kalorier per dag för att underhålla sin muskelmassa och prestationsnivå, och kan finna att en mer seriös näringssupport är hjälpfull för att förbättra deras nuvarande nivå. FULL MASS är en muskelgainer och "efter tränings" formel av utmärkt kvalitet som kan ge näringssupport. FULL MASS har 2 vassleproteinkoncentrat av bra kvalitet. Vassleprotein är en riklig källa av L-Glutamin och grenade aminosyror. Varje portion av FULL MASS ger dig ungefär 2 g L-Glutamin och 2,5 g BCAA. Dess proteiner bidrar till att bevara och bygga muskelmassa och även till underhåll av ett normalt skelett *.

*Dessa påståenden har blivit vetenskapligt bevisade av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning: Mixa en dosering (50 gram) med 500 ml vätska av något slag. Doseringen ska alltid konsumeras direkt efter träning för att ge kroppen de nödvändiga näringsämnena vid detta tillfälle. Använd denna produkt i kombination med en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Allergi information: Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning: Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Produktspecifikationer
Smaker Mjölk Choklad Ananas - Vanilj Jordgubb - Banan

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

F2 Full Force Nutrition Full Mass 2300g

  • 249kr

  • Exkl moms: 222kr

Tillgängliga alternativ