• AAEFX - GlutaZorb 120 kaps
Ett högkvalitativt och avancerat glutamintillskott från AAEFX som främjar din muskeluppbyggnad samtidigt som återhämtningen optimeras!
  • 100% kemiskt stabil 
  • Främjar muskeluppbyggnad
  • Mycket viktigt tillskott för styrketränande atleter
  • Påskyndar återhämtningen av sliten muskelvävnad
  • Ökar cellvolymen i musklerna

De flesta vet inte att glutamin kan vara ett dåligt absorberande tillskott ungefär som kreatin som blir kemiskt ostabilt när det blandas med vätskor och magsyor. Detta betyder helt enkelt att glutamin kan degradera över tiden och förlora sin potential... innan den absorberas.

Men denna produkt förändrar detta... Forskarna hos aaefx har tagit fram en enzymatisk modifierings teknik som bara finns i GlutaZorb® som tar fram den verkliga kraften av glutamin!
 Forskning tyder på att regelbunden glutamin bryts ner i magen med så mycket som 25% (1). För att glutamin ska kunnas levereras effektivt till blodomloppet så krävs en stabil form som kan göra att den går igenom magens hårda försurade miljö. Patentsökt GlutaZorb® är en enzymatiskt modifierad, högkoncentrerad form av glutamin som kan överleva i magen, stödja snabbare återhämtning samtidigt som den maximerar styrka och uthållighet med minimala doser.*

Eftersom GlutaZorb® har patentsökt "enzymatisk modifiering" som är en teknik som gör det stabilt och mera biotillgängligt och behåller sin fulla styrka. Det är därför du endast behöver så lite som 1,5 gram... inte en gammal dags mega-dos!

Deras avancerade behandlingsmetodik producerar en ultra-ren, mikroniserad glutamin molekyl. Du kan även säga att den är "koncentrerad". Detta leder till att du sparar pengar och att får bättre resultat medans man endast tar så lite som 2 små praktiska kapslar.
De flesta köper den billigaste glutamin produkten för att de tror att alla är likadana men... de flesta människorna har helt fel! Alla Glutamin produkter är inte skapade likadant.

Amino syror är skapade genom tre allmänna tillvägagångssätt: kemisk syntes, fermentation och enzymatisk reaktion. Medan varje metod har sin fördel, slutresultatet, glutaminet som du stoppar in i kroppen och förlitar dig på för att stödja din tillväxt och återhämtning, är allt som faktiskt räknas!*

Deras tester föreslår att den tredje processen, Enzymatisk reaktion, ger en mer "överlägsen" aminosyra; en som är renare och ännu mer biotillgänglig. Så varför använder inte alla den här processen? Enkelt ... det är mycket dyrt! Men här så betyder RESULTAT mer än kostnaderna!

Dessutom har aaefx vidareutvecklat denna metod! Aaefx har utvecklat en egen patentsökt teknik som kallas "Enzymatisk modifiering". Denna teknik är vad som verkligen skiljer GlutaZorb® från alla andra glutamin produkter. Så hur bygger du ett "bättre" Glutamin? Låt All American EFX göra det!

Glutamin fungerar. GlutaZorb® Fungerar bättre!

Vi tar vad du stoppar i din kropp på allvar. Liksom alla aaefx produkter är Glutazorb® gjord med passion och omsorg. Det är därför allt testas innan, under och efter tillverkningen för att isolera och eliminera föroreningar och garantera 100% styrka. Aaefx har även alla produkter testade av ett oberoende WADA lab för droger och förbjudna ämnen. Deras 150.000 m² tillverkningsanläggning är också cGMP och registrerad hos "Informed-Choice banned substance screening program"

 
* Dessa uttalanden har inte utvärderats av Food and Drug Administration (Livsmedelsverket). Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.
 

Produktspecifikationer
Storlek 120 kapslar
Dosering 2 kapslar
Innehållsdeklaration Highly Concentrated Form of Glutamine

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

AAEFX - GlutaZorb 120 kaps

  • 349kr

  • Exkl moms: 312kr